top of page
2FLN_0092.jpg

Humlans Art

KURSER

LÄS MER & BOKA HÄR!

 • Kom och blanda färger ”hej vilt” och se efter hur de ”dansar tillsamma...


  Avslutad

  450 svenska kronor
 • Denna dag ägnar vi åt att utforska bakgrunder på många olika sätt!


   

  450 svenska kronor

  Laddar tillgänglighet...

 • "Nu är det jul igen, å nu är det jul igen..."


   

  550 svenska kronor

  Laddar tillgänglighet...

LITE KORT OM VÅRA KURSER

Prova-på-träffar med olika teman

En inspirationskväll där färger, lust och kravlöst fritt skapande är i fokus. Inga krav utan helt prestigelöst målande. Inga förkunskaper krävs men du kan stolt ta med dig en tavla hem. Allt material ingår.

"Kul Med..." temadagar

En kväll som vi ägnar åt att utforska, leka och testa olika teman - det kan vara olika färger, material, tekniker och strukturer.

Vedic Art - nybörjar- och fortsättningskurs

Kom i kontakt med din inre skaparkraft, på ett lekfullt sätt måla fritt utan krav och prestation. Grundkursen och fortsättningskursen är fördelad på 3 tillfällen och man kan välja fritt när man går de olika delarna beroende på när det passar dig.

Lotta Lassbo (4)_edited.png

Anita J

Vedic Art och fantastiska Lotta fick mig att våga tro att även jag kunde. För att aldrig hållit i en pensel till att våga skapa utan krav, att känna att ingenting är fel, utan jag får göra vad som faller mig in. Det är en lycka att känna så. Tack bästa Lotta. Jag kommer tillbaka.
 • Prislista - kurser och temakvällar
  Vedic art kurser, grund- och fortsättningskurs (del1, 2, 3 dvs 3 helger/6 dagar) - 3850:- Delbetalning 1 helg/2 dagar, kontakta Humlans Art för anmälan och betalning - 1550:- Temakvällar, ink material - 450:- om inget annat anges Materialpaket Vedic Art-helg, ”allt ingår” - 350:- Enklare fika ingår alltid Presentkort, valfritt belopp, gäller på allt så som tavlor, konstmaterial och kurser
 • Information om våra Vedic Art-kurser
  Kom i kontakt med din inre skaparkraft, på ett lekfullt sätt måla fritt utan krav och prestation. Du sätter pennan på papperet och sedan är skapelsen i full gång. Måla för dig själv, vägledd av din egen önskan och känsla! Som metod och redskap utgår vi från Vedic Arts 17 steg och principer med tillhörande övningar i teori och praktik. Vedic Art passar alla, både den som aldrig har hållit i en pensel tidigare och den som redan är en erfaren konstnär. Det finns ingen prestation. Inga värderingar. Det kan aldrig bli fel, det finns inga rätt eller fel. Vi skapar under tystnad för att kunna "lyssna" på oss själva och vår inre lilla röst som sällan får ta plats. För att ingen skall behöva känna någon som helt press från andra, avstår vi från att kommentera varandras målningar, inte ens i positiva ordalag. Trots ev fina kommentarer, kan man känna press att behöva "göra fint" med även nästa målning. Däremot kan man vid behov få hjälp och stöd av sin lärare med processen i en målning. Som sagt kravlöst och fritt skapande! Detta Vedic Art är allra bästa kursen för dig som tror att du inte kan skapa. Denna kurs lär dig på ett enkelt sätt förstå de olika principerna i måleriet. Grundkursen och fortsättningskursen är fördelad på 3 tillfällen och man kan välja fritt när man går de olika delarna beroende på när det passar dig. Alt. går du en veckokurs 6 dagar med allt på en gång. Kort beskrivning av grundkurs: Här får du för första gången uppleva de 17 Principerna av Vedic Arts kreativa och kravlösa förhållningssättet genom praktiska övningar. Kompletta grundkursen har en kurstid på 6 dagar eller 3 helgkurser. Ingen förkunskpa krävs! Kort beskrivning av fortsättningskurs: En fördjupning och repetition av de 17 princperna samt de poetiska tilläggen av Curt Källman. Mycket mer fritt målande ingår i denna kurs. Samma kurstider som grundkursen. Förkunskap; grundkurs i Vedic Art. Tider för kursen är mellan kl 10.00 – 16.00 Du har en egen målarplats som du har tillgång till mellan kl 08.00 – 22.00. Ta med dig eget målarmaterial och oömma kläder. Och viktigast av allt LUST att måla 😊 Pris för hela grund- och fortsättningskursen: 3850:- fördelat på tre helger som du själv väljer bland de tillgängliga tider som finns eller en veckokurs med allt på en gång. Fika ingår! Är du lite nyfiken på Vedic Art och vill testa? Anmäl dig till en prova-på ca 2,5-3 timmar för 450 kr. Färg, en liten duk och lån av penslar ingår. Plats: Humlans Art Harlund Humlan, 611 95 Nyköping. Jag kan även komma till andra platser om intresse finns. Kontakta mig för mer information om detta
 • Viktiga saker att känna till när du kommer på Vedic Art-kurs!
  Lugn och ro vid målarplatsen Vi ska få vara ifred vid vår målarplats. Endast korta dämpade samtal vid ateljéplatserna. Mobilerna ska vara på ljudlöst läge Integritet Vi kommenterar inte andra kursdeltagares målningar eller ställer frågor gällande andras bilder. Allt för att få vara ifred i sin målarprocess och slippa att bli bedömd eller visa upp sina bilder. Här ska vara ett kravlöst målande! Allergivänlighet Starka parfymer och dofter undanbedes! Hundar får tas med men skall vara lugna och acceptera andra människor utan att skälla. Hundar får däremot inte vara inne i teoridelen ”Humlans Spa”. Anpassning, målning för alla! Har du några speciella behov och/eller allergier, meddela mig detta så ska vi ordna för din trygghet och säkerhet! Allmänna villkor • Alla Vedic Art-kurser får endast hållas av utbildade Vedic Art-lärare • Det är inte tillåtet att fota och sprida andras målningar utan tillåtelse. • Det är inte tillåtet att förmedla eller publicera Vedic Art-principer eller kursinnehåll utanför kursverksamheten
 • Betalnings- och avbokningsregler
  Bokning av kurs kan ske via hemsidan eller via mail, se kontakt Du bokar och betala kursen i normalfall i förskott via säker betalning från hemsidan med betalkort. Du kan även Swisha eller delbetala och boka via mail, kontakta mig via mail eller telefon se kontakt. Avbokning för Vedic Art-kurser före 7 dagar innan kursstart betalas hela beloppet tillbaka eller så har du kursavgiften tillgodo. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart ges kursavgift tillgodo. Vid sjukdom med läkarintyg ges hela beloppet tillbaka. Avbokningsregler för tema- och ”Kul med…”-träffarna: För avbokning senare än 7 dagar innan träffen ges tillgodokvitto av inbetalt belopp. Avbokning mindre än 24 timmar innan kursstart återbetalas inte beloppet. Vid sjukdom med läkarintyg ges hela beloppet tillbaka Vid kursanmälan registreras din mailadress för Humlans Arts nyhetsbrev som utkommer ca 4-5 gånger per år. Extra utskick kan förekomma i händelser av speciella evenemang eller erbjudanden. Du kan när som helst säga upp dessa.
 • Vid inställd kurs
  Bokning av kurs kan ske via hemsidan eller via mail, se kontakt Om en kurs ställs in av Humlans Art betalas hela beloppet tillbaka eller tillgodokvitto om så önskas. Force majeure: i händelse av krig, brand, upplopp, naturkatastrofer, pandemirestriktioner eller andra tvingande ingripanden från myndighet som förhindrar kursverksamhet har Humlans Art rätten att erbjuda tillgodokvitto för kursavgifterna som kan nyttjas när kursverksamheten kan återupptas.
Presentkort

Digitalt Presentkort

Ge bort ett presentkort till en vän, kollega eller familjemedlem som vill gå på kurs eller som gillar min konst. Välj ett belopp och skriv ett personligt meddelande!

bottom of page